0 0
Read Time:1 Minute, 5 Second

Pascal Vinke wordt de nieuwe keepertrainer van Borhave! Pascal is sinds 2015 verbonden bij de club

Danique Trooster stop een penalty tegen Fortissimo!
Danique Trooster stopt een penalty tegen Fortissimo!

en heeft 3de divisie gespeeld! Pascal Vinke heeft in de shirts van Avanti Wilskracht, Combinatie ’64 en TSG Münster (DE) gespeeld.

Doelstelling
Een doelstelling heeft Vinke niet echt: “Ik wil Borhave meegeven dat een doelverdediger  een vak apart in een apart vak is. Maar niets meer of minder dan een positie in team net als andere posities. Samen maak je het team.

Persoonlijk heb ik geen specifieke doelstelling, maar ik geef graag de doelverdedigers meer handvatten om een stabiele doelverdediger te worden voor hun verdere toekomst. Dat is voor elke doelverdediger anders.” Aldus Pascal Vinke.

Eigen ervaring
“Uit mijn eigen ervaring weet ik dat je heel veel leert van specifieke keeperstraining. Ik heb mij altijd voorgenomen dat ik in ieder geval iets wilde doen voor de doelverdedigers in het handbal. Bij alle verenigingen waar ik gespeeld heb ik ook de jeugd keepers getraind. Nadat ze mij bij Borhave hier voor gevraagd hebben, was ik ook vrij snel overtuigd van deze leuke uitdaging.” Aldus de 40-Jarige inwoner van Glanerbrug.

 

Pascal Vinke gaat de keepers van Dames 1, Dames 2 & de A1 trainen!

Warning: Undefined array key 0 in /customers/f/b/7/borhave.nl/httpd.www/wp-content/plugins/booster-extension/inc/frontend/author-box-shortcode.php on line 20
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %