0 0
Read Time:58 Second

De zaalindeling voor komend zaalseizoen 2016-2017 is nu bekend. Via onderstaande PDF-link kunnen jullie deze terug vinden.

Het is jaarlijks altijd weer een uitdaging voor de TC en het jeugdbestuur om tot een nieuwe teamindeling voor het komende zaalseizoen te komen. Veel spelers (en hun ouders) zien het liefst dat hun kind in het vertrouwde team blijft. Het is echter onontkoombaar (door mutaties in andere teams of door (snellere) ontwikkeling van handbaltalenten, meer/minder teams in een jeugdcategorie, etc) dat er aanpassingen moeten worden doorgevoerd ten opzichte van de afgelopen teamindeling.

Voor sommigen onder ons zal dit als teleurstellend ervaren kunnen worden, anderen zien er juist een nieuwe uitdaging in om in een ander team aan de slag te gaan. Ik wil alle spelers die van team wisselen dan ook meegeven: zie de wisseling van team vooral als uitdaging voor jezelf! Binnen enkele weken is je nieuwe team al een stuk vertrouwder en handbal je weer een seizoen met veel plezier verder en leer je samenwerken met nog meer Borhave spelers!

De nieuwe jeugd-teamindeling 2016-2017 (PDF-bestand) vind je door op de link te klikken.

 

 

 

 

Warning: Undefined array key 0 in /customers/f/b/7/borhave.nl/httpd.www/wp-content/plugins/booster-extension/inc/frontend/author-box-shortcode.php on line 20
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %