0 0
Read Time:1 Minute, 36 Second

20160911-voorbeeld-shirt-voorzijde1760548Laurens Hoveniers, Verzuimland, Van Heck Badkamers en PROFiCS Schoonmaakorganisatie samen met OCON shirtsponsoren Dames 1 Borhave

Borhave is erg blij met het feit dat de Bornse ondernemingen Laurens Hoveniers, Van Heck badkamers, PROFiCS Schoonmaakorganisatie en het Borns/Oldenszaalse Verzuimland zich hebben verbonden aan Borhave als shirtsponsoren van ons ere-divisieteam; Dames 1. Hiermee wordt door Bornse ondernemingen een brede basis gelegd onder de sportieve ambities van Borhave.

Zondag aanstaande is het nieuwe tenue met de sponsoren te bewonderen in de thuiswedstrijd tegen E en O uit Emmen om 13.00 uur Sporthal ’t Wooldrik in Borne.

PROFiCS is een Twentse facilitair dienstverlener met als werkgebied Oost-Nederland.
Middels de eigen schoonmaakgroothandel, Schoonmaakmarkt, leveren zij alles op het gebied van schoonmaakmiddelen, -materialen en machines.
Hun doelgroepen zijn het midden- en kleinbedrijf, kantoren, onderwijsinstellingen, zorginstellingen, industrie, overheidsinstellingen, zwembaden, sport & recreatie, horeca en particulieren.

Laurens Hoveniers is een veelzijdig hoveniersbedrijf, opgericht in 1997. De activiteiten van dit groenbedrijf zijn divers en lopen uiteen van tuinaanleg in al zijn facetten, alsmede tuinonderhoud, specifiek snoeiwerk en zelfs sneeuwruimen en kerstverlichtingrealisatie. De enthousiaste medewerkers staan voor vakmanschap en hebben de tevredenheid van de klant hoog in het vaandel staan.

Van Heck Badkamers; Badkamers in landelijke, klassieke en de Engelse stijl. Dat is de collectie die u bij hen kunt vinden. In Borne aan de Ambachtstraat 8a. Met meer dan 150 verschillende dealers

SAMSUNG CSC

en 3 eigen showrooms is Van Heck een van de grootste aanbieders van landelijke badkamers. Met een unieke eigen collectie hopen zij u iedere keer weer te verrassen met alles wat mogelijk is. Bij Van Heck vindt u een groot scala aan badkamermeubelen, badkamerkranen, baden, toiletten en wastafels.

Verzuimland helpt organisaties met verzuimbegeleiding en re-integratie. Verwacht van hen geen standaard aanpak. Elke medewerker is immers anders en verdient een eigen benadering. Zij herkennen de verschillende gedragsstijlen bij werknemers en leidinggevenden en mede daardoor zijn ze in staat om snel en adequaat te interveniëren.

Warning: Undefined array key 0 in /customers/f/b/7/borhave.nl/httpd.www/wp-content/plugins/booster-extension/inc/frontend/author-box-shortcode.php on line 20
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %