0 0
Read Time:56 Second

Borhave heeft zich voor het komend seizoen versterkt met een 5-tal nieuwe speelsters. Priscilla ter Elst, Daimy Nijland, Geke Seiger, Eslie Wissink en Jazzlynn Berfelo.

Priscilla ter Elst
Priscilla komt over van DSVD en heeft voordien 3 jaar eredivisie ervaring opgedaan bij DOS. Ter Elst speelde al eerder bij Borhave en maakte als speelster het kampioenschap van de 2de divisie mee.

Daimy Nijland
Daimy komt van Combinatie uit Losser, maar heeft in haar jeugd bij Avanti uit Glanerbrug gehandbald. Daimy Nijland is 20 jaar en speelt het liefst in de rechter hoek.

Geke Seiger
Geke Seiger speelde vorig seizoen bij de Tukkers en is de zus van Borhave speelster Eva Seiger. Seiger is circelloopster en heeft eerste divisie ervaring opgedaan bij DSVD.

Eslie Wissink
Eslie Wissink is keepster en komt ook van de Tukkers uit Albergen. De Albergse is 23 jaar en maakt de stap van de 2de divisie naar de eredivisie.

Jazzlynn Berfelo
Jazzlynn speelde 2 seizoenen geleden nog in de jeugd bij Borhave en heeft vorig jaar eerste divisie gespeeld bij Bentelo. Berfelo is 16 jaar en woont in Zenderen.

Fotohomepage nieuws banner: © Tina Kolthof

Warning: Undefined array key 0 in /customers/f/b/7/borhave.nl/httpd.www/wp-content/plugins/booster-extension/inc/frontend/author-box-shortcode.php on line 20
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %