0 0
Read Time:1 Minute, 15 Second

Nieuw sportcomplex in Borne, laat je stem horen!

Beste Borhave leden,

Zoals jullie weten moet onze sporthal worden vervangen, althans de grote hal en de daarbij behorende kleedkamers. De afgelopen jaren is er gewerkt aan een plan om de oude hal af te breken en er 2 nieuwen voor neer te zetten met een Beach complex dat deels ook overdekt is. Dat in combinatie met fysiotherapie, een lagere school en kinderopvang. Al met al een plan, dat sport, onderwijs en zorg combineert. Een echte investering in de Bornse gemeenschap. Een complex dat voldoet aan de veranderende sportwensen, meer Beach en een gevarieerd aanbod en dat voldoet aan de groei van o.a. onze vereniging. De combinatie met zorg, kinderopvang en onderwijs maakt dat die componenten elkaar versterken en we faciliteiten kunnen delen.

De komende weken beslist de gemeenteraad over deze nieuwbouw, als vereniging willen jullie graag meegeven dat de belangen groot zijn, natuurlijk voor onze club, maar ook voor alle inwoners is de versterking van onderwijs, sport en zorg van groot belang, we moeten immers meer bewegen, gezonder en fitter worden, een laagdrempelig complex met al deze mogelijkheden versterkt een fit en gezond Borne! Het plan is vooral door de combinatie sterk, delen niet uitvoeren haalt de kracht en samenhang uit het model.

 

We willen jullie vragen dit uit te dragen in jullie omgeving, via mond op mond het belang te onderschrijven en de politiek de komende maand de juiste keuze te laten maken.

 

Alvast bedankt en hopelijk tot snel.

Het bestuur.

Share

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %