0 0
Read Time:43 Second

Reeds lange tijd geleden hebben we weloverwogen na het NK Beach 2016 ons jeugdweekend gepland bij “De Langeberg” in Rijssen. Na een jaar geen jeugdkamp gehad te hebben is dit een mooie afsluiter van het lopende zaalseizoen 2015-2016 en het komende Beachseizoen 2016.

Het NHV heeft alsnog het NK Beach 2016 plotseling verschoven naar hetzelfde weekend als dat wij ons jeugdweekend ingepland hebben. Het verschuiven van ons eigen jeugdweekend bij “De Langenberg” naar een andere datum is contractueel niet mogelijk en levert ons een onacceptabele financiële strop op die we als vereniging niet dragen kunnen.

Het jeugdbestuur heeft daarom het besluit genomen dat alleen de teams die komend zaalseizoen 2016-2017 B-jeugd of hoger gaan spelen bij eventuele plaatsing voor het NK Beach 2016 wel mogen afreizen naar het NK in Biddinghuizen en dat de rest van de jeugdteams mee gaat op jeugdkamp.

Warning: Undefined array key 0 in /customers/f/b/7/borhave.nl/httpd.www/wp-content/plugins/booster-extension/inc/frontend/author-box-shortcode.php on line 20
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %