0 0
Read Time:1 Minute, 50 Second
Moud Vlaskamp scoort 25-18
Moud Vlaskamp scoort 25-18

Zondagmiddag 19 oktober vond in sporthal ‘t Wooldrik in Borne het zevende competitie duel van Dames 1 plaats. Dit keer was de tegenstander het uit de eredivisie gedegradeerde FIQUAS Aalsmeer. Dit sterk verjongde team heeft na een uitstekende start in de competitie (3 keer winst) te maken met een dip want de volgende 3 duels gingen verloren.

Vandaag ontspon zich in Borne een duel waarbij beide teams maximaal voor het resultaat gingen, het was boeiend. Veel strijd, uitstekend verdedigend werk met aan beide kanten zeer goede doelverdedigers. Regelmatig werden er door beide teams ook oogstrelende aanvalscombinaties uitgevoerd. Resumerend een prachtige pot, die op het scherp van de snede werd uitgevochten.

Na een gelijk opgaand begin nam Borhave vanaf 3-3 het initiatief, het team liep vlot uit naar een 7-3 tussenstand via een aantal zeer vlot uitgevoerde aanvallen. Aalsmeer rechtte echter de rug en wist terug te komen naar een 8-7 tussenstand na 20 minuten. Borhave wist zich te herpakken en de rust kwam bij een stand van 11-9. De wedstrijd was op dat moment zeker nog niet gespeeld.

Het verschil bleef ook in de tweede helft lang rondom de twee doelpunten schommelen. Op 14-12 gaf Borhave echter weer vol gas. Het team liep vlot weg naar 18-12 halverwege de tweede helft. Met dit verschil was de weerstand van Aalsmeer gebroken. In een hard duel waar veel toegelaten werd liep de wedstrijd in balans door naar zijn einde. Na 60 minuten was de vloer van sporthal ‘t Wooldrik nagenoeg volledig gedweild, vanwege de hoge temperatuur moesten er extreem vaak dweilpauzes ingelast worden, dat deed helaas enige afbreuk aan het vlotte verloop van de wedstrijd. Hoe dan ook het was een mooie wedstrijd met een voor Borhave gewenst resultaat. De eindstand was 25-18.

De komende 2 weken speelt Borhave een uitwedstrijd, eerst op 25 oktober in Panningen tegen Bevo en daarna op 1 november in Raalte tegen Kwiek. De volgende thuiswedstrijd vindt plaats op zondag 9 november om 14.00 uur. Tegenstander is dan Quintus 2.

(artikel ingezonden door Marcel Varenhorst, foto’s gemaakt door Thorsten Gang).

Warning: Undefined array key 0 in /customers/f/b/7/borhave.nl/httpd.www/wp-content/plugins/booster-extension/inc/frontend/author-box-shortcode.php on line 20
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %