0 0
Read Time:1 Minute, 8 Second

Het is weer tijd voor de paasactie! Net als vorig jaar, maar toch een beetje anders.
Vorig jaar gingen we een aantal weken voor Pasen met alle leden van de vereniging langs de deuren in Borne om zakjes gemengde paaseitjes te verkopen. Dit jaar doen we het anders.

Deze keer worden alle teams gevraagd bij familie, kennissen, buren, collega’s en andere bekenden choco paaseieren te verkopen. Dit gaat op basis van voorintekening via onze website (Klik hier) dus de levering van de paaseitjes volgt later.

De paaseitjes worden geleverd in een zak van 225 gram. Het is een mix van puur, melk, witte en gevulde eitjes. De prijs is €2.50 per zakje; bij een bestelling van meer dan 10 stuks geldt een prijs van €2.25 per zakje.

Het is de bedoeling om in de week van 27 maart de paaseitjes bij jullie op de training beschikbaar te hebben. Daarom moeten jullie uiterlijk donderdag 23 maart via de website de bestelling opgeven. Op basis hiervan wordt de definitieve inkoop van de paaseitjes in gang gezet.

Natuurlijk willen we het record van vorig jaar verbeteren. Daarom toch een kleine competitie. We hebben 3 individuele prijzen voor de beste verkopers in onze vereniging!

Heb je vragen dan kan je contact opnemen met de sponsorcommissie (sponsor@borhave.nl).

Heel veel succes met de verkoop van paaseitjes.

 

Warning: Undefined array key 0 in /customers/f/b/7/borhave.nl/httpd.www/wp-content/plugins/booster-extension/inc/frontend/author-box-shortcode.php on line 20
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %