Geachte ouders/verzorgers en leden,

Het is weer tijd voor de paasactie! Net als vorig jaar, maar toch een beetje anders.

Enkel jaren geleden gingen we een aantal weken voor Pasen met alle leden van de vereniging langs de deuren in Borne om zakjes gemengde paaseitjes te verkopen. Dit hebben we vorig jaar anders gedaan. Dit is iedereen goed bevallen en daarom gaan we ook dit jaar weer de bestellingen via de website laten verlopen.

Aan alle teams wordt gevraagd bij familie, kennissen, buren, collega’s en andere bekenden choco paaseieren te verkopen. Dit gaat op basis van voorintekening; dus de levering van de paaseitjes volgt later.

De paaseitjes (kan sporen van noten bevatten) worden geleverd in een zak van 225 gr. Het is een mix van puur, melk, witte en gevulde eitjes. De prijs is €2.50 per zakje; bij een bestelling van meer dan 10 stuks geldt een prijs van €2.25 per zakje.
Het is de bedoeling dat jullie de paaseitjes vanaf 16 maart bij de mensen thuis bezorgen. Zodat mensen de paaseitjes ruim op tijd ontvangen voor Pasen, wat dit jaar valt op 1 en 2 april.

Je kunt bestellen via onze website www.borhave.nl vanaf a.s donderdag. Bestellingen moeten uiterlijk vrijdag 9 maart ingevoerd zijn op de website. Op basis hiervan wordt de definitieve bestelling van de paaseitjes in gang gezet. Je ontvangt een bevestigingsmail van je bestelling met daarin verdere informatie. Wij gaan er vanuit dat we op 16 maart vanaf 16 uur de bestelling voor je klaar hebben staan in de sporthal, Sportcafé de Derde Helft.

Op de website staat de bestellijst als PDF deze kun je downloaden en printen. Je kunt hierop voor jezelf de gegevens van de bestelling noteren. Wij hoeven alleen het totaal aantal zakjes wat jij wilt afnemen te weten, en dit aantal voer je in op de website.

Natuurlijk willen we het record van vorig jaar verbeteren. Daarom toch een kleine competitie. We hebben leuke prijzen voor de beste verkopers in onze vereniging! Het beste verkopende team mag samen naar MC Donalds, en het beste verkopende lid ontvangt een rugzak met je naam.

Heb je vragen dan kan je contact opnemen met de sponsorcommissie (sponsor@borhave.nl).

Heel veel succes met de verkoop van paaseitjes!

Het Paasteam,
Kim, Wendy en Miranda