0 0
Read Time:48 Second
Foto: Herman Zandhuis

Borhave is nu voor het derde seizoen eredivisionist, tijd voor een volgende stap in de ontwikkeling van de club tot een Twents handbal instituut.

De ontwikkeling van de club richting eredivisie was in hoofdzaak gebaseerd op spelers uit de eigen jeugd. Ook nu lopen er voldoende potentiële eerste team spelers (jongens en meisjes) rond in de diverse jeugdteams.Omwille van talentontwikkeling en doorstroming van deze jeugd naar de hogere niveaus werkt Borhave aan een meer gestructureerde en kwalitatief betere jeugdopleiding. Zij hebben hierbij steun gevonden bij Rabobank Centraal Twente.

Het Rabobank Jeugdplan voorziet in het opleiden van jeugd-spelers volgens vooraf geplande doelstellingen en methodes. Een zeer ervaren handbaltrainer is aangesteld om de training coördinatie vorm te geven: Louis Degen, de trainer die de Bornse damesselectie definitief vormde voor de laatste stap richting eredivisie.

Op deze manier willen Borhave en Rabobank Centraal Twente Tophandbal oet Twente promoten en de jeugd uit Twente een nieuwe sportieve uitdaging bieden.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %