Club van 100

De leden van de Club van 100 zijn betrokken bij Borhave en maken het mede mogelijk om de doelstellingen uit het beleidsplan 2013-2017 te halen. De leden schenken jaarlijks 100 euro aan de vereniging, waarvan o.a. de ontwikkeling van de jeugd, het aanschaffen van materiaal, het opleiden van kader en het versterken van het sociale karakter van de vereniging wordt ondersteunt.

De Club van 100 is vooral bedoelt voor particulieren; ouders, grootouders, buren, familie, en overige betrokken. Ook leden kunnen hieraan meedoen. Het lidmaatschap van de Club van 100 levert twee (Thuis)seizoenskaarten* voor Dames 1 op en een eervolle vermelding op het Club van 100 bord.

Jaarlijks worden de leden uitgenodigd voor een Club van 100 bijeenkomst en wordt een toelichting gegeven op de bestedingen van de Club van 100. Uiteindelijk beslist de jaarvergadering van de HV Borhave over de begroting, waarin de giften van de Club van 100 zijn opgenomen. Uitgaven gaan onder toezicht van het Hoofd bestuur. De bijdrage wordt jaarlijks in juni geint voor het komende seizoen of bij aanmelding gedurende het lopende seizoen.

Giften aan Borhave zijn in een aantal gevallen aftrekbaar van de belasting.

Ondersteun Borhave en wordt lid van de Club van 100!

*Met uitzondering van bekerwedstrijden