0 0
Read Time:1 Minute, 38 Second

dscn1366-22505765Vanmiddag in het vierde eredivisieduel ontmoette Borhave met landskampioen Sercodak Dalfsen de derde ploeg uit de top-drie van vorig seizoen. Borhave was vandaag kansloos. Na deze wedstrijd is de ontgroening voor Borhave afgelopen. De wetten in de eredivisie zijn duidelijk, balverlies is dodelijk en verslappen kan niet. Die conclusie kan getrokken worden.

Borhave kansloos in Dalfsen, de landskampioen.
Tegen de topploegen heeft Borhave nog weinig in te brengen maar dat was ook niet de verwachting. Voorlopige conclusie is echter ook dat het team qua resultaat niet onderdoet voor de ploegen onder de top. De komende wedstrijden zal de ploeg aan moeten tonen dat ze zich kunnen meten met andere teams uit de competitie. Zondag aanstaande komt medepromovendus Maedilon VZV in Borne op bezoek, die ploeg heeft een uitstekende seizoenstart gemaakt.

dscn1326-22505764
Cynthia Snippert stopt een penalty!

Gelijkwaardig begin
Met de wederom uitstekend keepende Cynthia Snippert wisten de Bornse gasten de wedstrijd goed te starten, na 7 minuten was de stand 2-2. In het vervolg van de eerste helft nam Sercodak Dalfsen het initiatief en wist snel spelend weg te lopen via 9-4 naar 12-7 en in de laatste fase van de eerste helft wist de thuisploeg door te drukken naar 17-8, de ruststand. De betere ploeg wist op de beslissende momenten de juiste keuzes te maken.
Tweede helft, thuisploeg loopt in laatste 8 min weg
In de tweede helft mocht Borhave lang hoop houden op een goede uitslag, het verschil bleef hangen rondom de 10 doelpunten. Pas in de laatste 8 minuten liep de thuisploeg echt weg van Borhave. De druk werd opgevoerd en Sercodak Dalfsen bleek fitter. Daardoor liep de stand op van 25-15 naar 36-18. De thuisploeg gaf een lesje in effectiviteit zowel aanvallend als verdedigend.

Volgende thuiswedstrijd: Zondag 2 oktober, tegenstander is dan het eveneens gepromoveerde Maedilon VZV. De wedstrijd start om 13.15 uur in sporthal ’t Wooldrik in Borne

Warning: Undefined array key 0 in /customers/f/b/7/borhave.nl/httpd.www/wp-content/plugins/booster-extension/inc/frontend/author-box-shortcode.php on line 20
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %