0 0
Read Time:1 Minute, 32 Second

Ongenaakbaar Borhave blijft zonder puntverlies.

De wedstrijd tussen het tweede team van Westfriesland SEW en Borhave vond plaats onmiddellijk na de eredivisiewedstrijd tussen Westfriesland SEW en DSS. Sporthal “de Bloesem” was dus goed gevuld.

Voor koploper Borhave was het zaak de punten tegen het laag geklasseerde team van SEW mee naar Borne te nemen. Dat is niet altijd vanzelfsprekend in Wognum, omdat het tweede team versterkt mag worden met spelers uit de eerste selectie en die spelers zijn natuurlijk bij een dubbel thuisprogramma beschikbaar. Het tweede team van SEW staat in de ranglijst op de 11e plaats en kan de punten goed gebruiken.

Borhave startte goed en geconcentreerd en nam vanaf de start het initiatief. Vlot liep het team weg naar een 2-6 voorsprong na 10 minuten. Borhave was vooral als team gretig en samenhangend en toonde het scorend vermogen van alle spelers. In de loop van de eerste helft wisten de Bornse dames de voorsprong gestaag uit te breiden. SEW wist in de laatste fase van de eerste helft in het geheel niet meer tot scoren te komen waardoor er bij rust met 7-16 een comfortabele voorsprong op het scorebord stond.

Na de pauze was het beeld niet anders. Het geroutineerde Borhave deelde de lakens uit, de West-Friese dames pikten ook doelpunten mee. De buit was binnen en de wedstrijd werd lekker uitgespeeld. Iedereen kwam aan het spelen en de verdediging, aangestuurd door de twee uitstekende doelverdedigers, bleek wederom een geducht wapen van Borhave. De eindstand is 18-32. De missie voor dit weekend is volbracht.

De volgende thuiswedstrijd van de Borhave dames is op zondag 8 november, 13.00 uur in sporthal ’t Wooldrik in Borne. Dan komt het op de derde plaats staande PSV Eindhoven naar Borne, die ploeg volgt Borhave op 5 punten.

Dit artikel is ingezonden door Marcel Varenhorst

Warning: Undefined array key 0 in /customers/f/b/7/borhave.nl/httpd.www/wp-content/plugins/booster-extension/inc/frontend/author-box-shortcode.php on line 20
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %