Hierbij nodigen wij Borhave leden uit voor een speciale Algemene leden Vergadering (ALV). U heeft deze uitnodiging ontvangen omdat er nieuwe statuten nodig zijn die door de leden goed gekeurd moeten worden. Ons bestuur krijgt hiermee een volledige rechtsbevoegdheid. Dit is nodig om als vereniging in aanmerking te komen voor subsidies.

Woensdag 14 juli 2021 om 19:00u (Livestream 18:50u)

Locatie: Sportcafé de Derde Helft, Sportcomplex ‘t Wooldrik in Borne

Om de concept statuten in te zien hebben we jullie het document allemaal persoonlijk toegestuurd. Mocht u deze niet hebben ontvangen dan kunt u deze hier inzien.

Mocht u niet in de gelegenheid zijn om woensdag zelf persoonlijk uw stem uit te brengen dan kunt u de Algemene Leden Vergadering volgen via een livestream. Hiervoor heeft u Microsoft teams nodig. Om vervolgens uw stem uit te brengen heeft u een machtigingsformulier  nodig. Deze moet worden uitgeprint en door u worden ondertekent. Het formulier kunt u dan meegeven aan een van de andere leden om namens u een stem uit te brengen.
( LET OP: per persoon mag iemand max. 2 machtigingsformulieren meenemen die avond, waarmee men een stem kan uitbrengen voor een ander).

KLIK OP ONDERSTAANDE LOGO OM NAAR DE LIVESTREAM TE GAAN. (vanaf 18:50u)

Mocht u naar aanleiding van bovenstaande nog vragen hebben dan kunt u contact opnemen met:

Arjan Mengerink: 0651517271

Marije Vinke:        0623788740