Noah Timmermans naar Borhave
0 0
Read Time:52 Second
Foto: Herman Zandhuis

OCON Sportmedische kliniek kwam twee weken geleden met sporttips om deze gekke tijden door te komen.. Nu hebben we even gebeld met Laurens Hoveniers en Profics schoonmaakorganisatie. Tsja..even langs gaan in deze tijd….gaan we niet doen.

Beide ondernemers zijn zeer begaan met de omstandigheden waarin we momenteel met zijn allen leven. Ze willen, ook op deze wijze, hun zorg en medeleven uitspreken voor allen die zeer nauw betrokken zijn bij de corona crisis. De zorgverleners, de kwetsbare ouderen, maar ook hun collega ondernemers in Borne.

Laurens Hoveniers ervaart tot nu toe weinig gevolgen. Bij Profics schoonmaakorganisatie is het werk toch wel afgenomen. Vele bedrijven zijn deels of geheel gesloten en dan is schoonmaken niet of minder nodig. Wel levert Profics schoonmaakorganisatie de nodige schoonmaak en desinfecterende middelen. Ook voor particulieren. Kijk maar eens op www.schoonmaakmarkt.nl en zoek dan even naar Tevan Panox 300.

Beide ondernemers geven ook een duidelijke boodschap af. Houd afstand, blijf gezond, en blijf ook de Bornse ondernemers steunen. Wees loyaal – koop lokaal.


 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %