0 0
Read Time:57 Second

Onder het toeziend oog van Dames 1 heeft het bestuur afgelopen vrijdagavond aan ongeveer 30 belangstellende sponsoren, leden van de club van 100, de BLOS en wethouder Martin Velten, verslag gedaan van afgelopen seizoen. Natuurlijk werd er stil gestaan bij de prima prestaties van Dames 1; halve finale van de beker en handhaving op het hoogste niveau! En bij de diverse kampioenschappen, jongens D en jongens C als Nederlands Kampioen Beach, de meisjes C als kampioen van de zaalcompetitie en het kampioenschap van Heren 1. 

 

Waar zijn de bijdragen van de supporters voor gebruikt; bij de sponsoren vooral de hogere kosten voor de eredivisie, de medische begeleiding, de krachttraining en de nieuwe kleding. 

En bij de club van 100 vooral aan opleiding van trainers en scheidsrechters, meer trainingsuren, ballen, supportersbusreizen en het jeugdkamp. 

 

Verder is er natuurlijk vooruit gekeken naar komend seizoen. We willen meer in de jeugd investeren, op Twentse schaal samenwerken, jongenshandbal promoten en het topsportklimaat bij Borhave verbeteren. De sponsoren en Leden van de Club van 100 sloten hier enthousiast bij aan.

 

Voor info over sponsorschap en lid worden van de Club van 100 : sponsor@borhave.nl 

Warning: Undefined array key 0 in /customers/f/b/7/borhave.nl/httpd.www/wp-content/plugins/booster-extension/inc/frontend/author-box-shortcode.php on line 20
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %