Sponsoren

Tophandbal oet Twente

Handbalvereniging H.V. Borhave uit Borne is een vereniging waar het ouderwetse verenigingsgevoel goed samengaat met topsport. Zo speelt ons dames 1 op zaterdag avond een wedstrijd (Eredivisie) en fluiten ze op zondag de wedstrijden van jongste jeugd.

Borhave is niet meer weg te denken in Twente. Elke thuiswedstrijd bezoeken ruim 400 supporters onze hal, schrijven nieuwsmediums (Zoals BorneBoeit, RTV OOST, T.C. Tubantia, Handbal Inside) wekelijks over de wedstrijden van Borhave dames 1 en zijn we het affiche van het top handbal in Twente.

Borhave timmerde afgelopen jaren hard aan de weg om met de gehele vereniging een stap hoger te gaan spelen. Zo spelen onze heren A, samen met Olympia Hengelo en Stomvogels Haaksbergen, in de landelijke A-divisie en speelt onze A dames in de topklasse! 

Om deze stijgende lijn door te trekken hebben we sponsoren nodig. Zo willen wij volgend seizoen meer trainen met de jeugd, trainers opleiden om beter training te kunnen geven en coaches naar cursussen sturen voor een betere sturing tijdens de wedstrijden.

OCON Sportmedische Kliniek

OCON Sportmedische kliniek is een kliniek met veel specialistische ervaring in sportorthopedie, sportgeneeskunde en sportfysiotherapie, waar pati├źnten op een gastvrije manier in een moderne omgeving worden behandeld.

Sponsorschap is noaberschap ­čÖî­čĆ╗

Geïnteresseerd in samenwerken of sponsor worden? Neem dan contact op met onze sponsor commissie via sponsor@borhave.nl.

  • Alle sponsoren
  • Bord sponsoren
  • Broek sponsoren
  • Club van goud
  • Hoofd sponsoren
  • Top sponsoren
 
OCON Sportmedische Kliniek
Laurens Hoveniers
Dancing Bruins Saasveld
Rabobank Centraal Twente
Fysio fit Borne
Legtenberg Installatietechniek Hengelo
Eurosport Borne
Rawa geschenken
Paraat Transport Hengelo
Plus Huls van den Nieuwboer