Sponsoren

Tophandbal oet Twente

Handbalvereniging H.V. Borhave uit Borne is een vereniging waar het ouderwetse verenigingsgevoel goed samengaat met topsport. Zo speelt ons dames 1 op zaterdag avond een wedstrijd (Eredivisie) en fluiten ze op zondag de wedstrijden van jongste jeugd.

Borhave is niet meer weg te denken in Twente. Elke thuiswedstrijd bezoeken ruim 400 supporters onze hal, schrijven nieuwsmediums (BorneBoeit, RTV OOST, T.C. Tubantia, Handbal Inside etc…) wekelijks over de wedstrijden van Borhave dames 1 en zijn we het affiche van het top handbal in Twente.

Borhave timmerde afgelopen jaren hard aan de weg om met de gehele vereniging een stap hoger te gaan spelen. Zo zijn we er voor volgend seizoen in geslaagd om toptrainer Louis Degen aan te stellen als jeugdcoördinator, gaan onze heren B, samen met Olympia Hengelo en Stomvogels Haaksbergen, spelen in de landelijke B-Topklasse en zijn onze dames A kampioen geworden van de landelijke A-Topklasse! 

Om deze stijgende lijn door te trekken hebben we sponsoren nodig. Zo willen wij volgend seizoen meer trainen met de jeugd, trainers opleiden om beter training te kunnen geven en coaches naar cursussen sturen voor een betere sturing tijdens de wedstrijden.

download - Sponsoren

OCON Sportmedische Kliniek

OCON Sportmedische kliniek is een kliniek met veel specialistische ervaring in sportorthopedie, sportgeneeskunde en sportfysiotherapie, waar patiënten op een gastvrije manier in een moderne omgeving worden behandeld.

Sponsorschap is noaberschap 🙌🏻

Geïnteresseerd in samenwerken of sponsor worden? Neem dan contact op met onze sponsor commissie via sponsor@borhave.nl.

  • Alle sponsoren
  • Bord sponsoren
  • Club van goud
  • Hoofdsponsoren
  • Top sponsoren
 
png - Sponsoren
laurens hoveniers - Sponsoren
logo bruins - Sponsoren
Rabobank - Sponsoren
Profics - Sponsoren
Fyshio - Sponsoren
Fyshio 4 - Sponsoren
Wika - Sponsoren
Borhvave 1 - Sponsoren
RAWA - Sponsoren
Fyshio 1 - Sponsoren
Mitra - Sponsoren
 

Top sponsoren

 
laurens hoveniers - Sponsoren
logo bruins - Sponsoren
Rabobank - Sponsoren
Profics - Sponsoren
 

Club van goud

 
Fyshio 4 - Sponsoren
Fyshio - Sponsoren
Wika - Sponsoren
Borhvave 1 - Sponsoren
RAWA - Sponsoren
Fyshio 1 - Sponsoren
Mitra - Sponsoren
 

Broeksponsoren

Bordsponsoren