0 0
Read Time:1 Minute, 1 Second

V&L – Borhave, spannend als altijd maar nu levert het een punt op.De eerste wedstrijd van Borhave in 2019 uit in Geleen tegen Geonius V&L was zoals bijna alle wedstrijden tussen deze ploegen uiterst spannend. De meeste wedstrijden onderling eindigen met een klein verschil.

Borhave startte sterk in Geleen, de ploeg uit Borne nam brutaal het initiatief. En dicteerde de wedstrijd zonder echt afstand te nemen. Bij de rust was het 14-14 en daar mocht de thuisploeg gelukkig mee zijn.

Ook in de tweede helft was Borhave dwingend, het nam weer de voorsprong en wist enigszins weg te lopen. In de slotfase van de wedstrijd kwam de thuisploeg weer terug waarna de wedstrijd eindigde in een gelijk spel. Borhave deed zichzelf hier opnieuw mee tekort tegen V&L, al leverde het dit keer wel een punt op. Alle spelers van de selectie hadden een aandeel in dit resultaat, een echte teamprestatie dus en een bemoedigend begin van het nieuwe jaar.

Komende week speelt Borhave op zaterdag om 20.45 uit in ’t Veld (NH) tegen VZV.

De eerst volgende thuis wedstrijd wordt gepeeld op zondag 27 januari 13.00 uur, dan zal de streekderby tegen Dalfsen gespeeld worden.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %