0 0
Read Time:1 Minute, 28 Second

De handbalwedstrijd in sporthal ’t Wooldrik zondag 18 januari kende 2 totaal verschillende helften. In de eerste helft waren de ploegen aan elkaar gewaagd, ook weergegeven in een 12-12 ruststand. Borhave overklaste de tegenstander uit het verre Breda echter in het tweede bedrijf. De 29-23 eindstand is geenszins geflatteerd.

De wedstrijd Borhave – United Breda kwam moeizaam op gang, Na 5 minuten waren er slechts 3 doelpunten gescoord. Borhave miste buitengewoon veel open kansen, de Bredase keepster stond echt goed terwijl er aan Bornse kant te onnauwkeurig werd geschoten. Ook de tegenstander kwam niet echt door waardoor doelpunten een rariteit leken in de eerste helft. Gedurende de gehele eerste helft was de afstand tussen beide ploegen nooit groter dan 2 doelpunten, waarbij United het meest op voorsprong stond. Bij rust stond een schamele 12-12 op het scorebord.

Borhave kwam met een geheel andere instelling uit de kleedkamer voor de tweede helft. Gedreven was de ploeg op zoek naar een betere tweede helft, zodat de tweede positie in de competitie niet in gevaar zou komen. Het team wist dit waar te maken. Snel werd de voorsprong gepakt en na 9 minuten was de stand 20-14. United was geknakt en Borhave voerde het tempo verder op en drukte door naar 29-19 met nog 5 minuten te spelen.

Daarmee was de wedstrijd gelopen en vonden de Bornse dames het verder goed. United wist voor de statistiek nog 4 doelpunten te maken zodat de einduitslag er nog enigszins dragelijk voor hen uitziet 29-23.

Volgende week spelen de Bornse dames in Aalsmeer tegen de ploeg met die naam.

De volgende thuiswedstrijd vindt plaats op zondag 1 februari om 14.00 uur. Op die dag staat de wedstrijd tegen BEVO uit Panningen  op het programma.

Warning: Undefined array key 0 in /customers/f/b/7/borhave.nl/httpd.www/wp-content/plugins/booster-extension/inc/frontend/author-box-shortcode.php on line 20
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %