Foto: Herman Zandhuis

Net als in 2018 doen wij mee aan de Rabo Clubkas Campagne. Verenigingen en stichtingen die bij Rabobank Centraal Twente bankieren en voldoen aan de gestelde voorwaarden kunnen zich hiervoor aanmelden. Wij hebben ons als Borhave hiervoor aangemeld!

Klanten van de bank bepalen verdeling jaarlijks sponsorbedrag
Met de Rabo Clubkas Campagne verdelen de klanten (vanaf 12 jaar) van de bank het jaarlijkse sponsorbedrag. Dit bedrag is voor 2018 vastgesteld op maar liefst € 150.000,-. Niet de bank, maar de klanten bepalen hiermee welke vereniging of stichting een financiële bijdrage voor het realiseren van de clubdoelen verdient. De Rabo Clubkas Campagne geeft clubs de mogelijkheid om zichzelf te promoten en zichtbaar te maken.

Wie kunnen er stemmen?
Tijdens de stemperiode van 19 maart tot en met 7 april beslissen Rabobank klanten vanaf twaalf jaar hoe het totaalbedrag wordt verdeeld onder de deelnemende clubs. Ieder lid ontvangt drie stemmen, waarvan maximaal twee op dezelfde club uitgebracht mogen worden. Deze stemmen zijn geld waard. Alle leden krijgen rond 19 maart per post of per e-mail een persoonlijke stemcode toegestuurd.

Breng dus je stem uit op Borhave, het liefst 2x. Hiervan kunnen we meer doen voor de jeugd en bindingsactiviteiten voor onze senioren organiseren. Ook is het alvast reserveren van een budget voor het jubileumjaar 2020 een prima doel van deze actie. Want op 16 maart 2020 bestaat Borhave 50 jaar!
Doe mee als je bij de Rabobank bankiert, of open alsnog een rekening (als je dat toch al van plan was).

De 3de stem kun je uitbrengen op ons sportcafé “De 3de Helft”, zodat we die ruimte nog gezelliger en nog meer “thuis” kunnen maken.

Hartstikke bedankt voor jullie steun!

Stemmen doe je makkelijk en snel via: https://www.clubkascampagne.nl/ct

Let op!
Je hebt je persoonlijke stemcode ontvangen via de mail of per post.