0 0
Read Time:1 Minute, 35 Second

img_0670-2588Verlies tegen koploper voelt als winst
Het klimaat in Borne was vandaag ondanks de herfstige omstandigheden buiten hartverwarmend. Borhave ontving lijstaanvoerder VOC en maakte het de gasten in de tweede helft moeilijk. Op basis van individuele kwaliteit wisten de gasten uiteindelijk averij te ontlopen.

Borhave begon goed aan de wedstrijd en nam brutaal een 2-0 voorsprong. VOC kwam hierna echter op stoom en kantelde de stand naar 2-6. De toon was gezet. Borhave kwam uiterst moeizaam tot scoren, ook door de effectieve verdediging van de Amsterdamse tegenstander. In het verdere verloop van de eerste helft liep VOC langzaam uit naar de 7-14 ruststand.

Na de rust traden de gastvrouwen als herboren aan, ze wilden zich nog niet gewonnen geven. Onverzettelijk drukten ze de tegenstander terug.
Na 5 minuten was de stand nog 10-15, maar de Tukkers wisten de tegenstander gedurende 10 minuten het scoren te beletten. Vervolgens had Tara Grashof pech toen ze bij een 14-15 stand slechts de paal trof. Hierna werd het een echt spektakel. SuccesSchoonmaak wist weer afstand te nemen 16-20 maar Borhave wilde niet van wijken weten. Het bleef tot de laatste minuut een spektakel waarbij VOC met succes de koppositie wist te behouden, uiteindelijk bleken de gasten de betere. Borhave kon met opgeheven hoofd het veld aflopen. De debutanten in de eredivisie hadden de huid duur verkocht.

De eredivisie heeft nu een pauze omdat het nationale team zich gaat voorbereiden op het Europees kampioenschap. De competitie ligt stil tot na de jaarwisseling. Borhave heeft nog wel een bekerwedstrijd tegen DSVD uit Deurningen.

Volgende thuiswedstrijd: dinsdag 7 december, tegenstander is dan DSVD, het betreft een bekerwedstrijd. De wedstrijd start om 20.00 uur in sporthal ’t Wooldrik in Borne

Foto’s © TG Films

Warning: Undefined array key 0 in /customers/f/b/7/borhave.nl/httpd.www/wp-content/plugins/booster-extension/inc/frontend/author-box-shortcode.php on line 20
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %