0 0
Read Time:1 Minute, 5 Second

Kampioenen!DSC_0133
Op zondag 20 maart hebben onze kampioenen gehuldigd. zowel Heren 1 als Dames 1 zijn in het zonnetje gezet. Het was sportief een mooie dag in ’t Wooldrik. Nagenoeg elk team speelde thuis. Ook Borhave/Olympia B1 konden we weer eens thuis bewonderen; wat een progressie hebben die gemaakt, de kampioen E&O werd met een klinkende nederlaag naar huis gestuurd. De Heren deden wat ze het hele seizoen al hebben gedaan; WINNEN. En Dames 1 kreeg het niet kado van Fortissimo uit Cothen. Ze moesten aan de bak en wisten een spannende wedstrijd om te zetten in een overwinning en behielden thuis de ongeslagen status.

Lid van Verdienste
Wim Geul werd als oud-directeur van Gullimex, 23 jaar onze hoofdsponsor, benoemd tot Lid van Verdienste. Hij DSC_0095kreeg net als het bedrijf Gullimex en de familie Legtenberg een ingelijst Dames 1 Gullimex shirt!
Daarna brak het feest los in het sportcafé mmv DJ Michel en de band Les Moustaches.
Uiteraard werden er kado’s en complimenten uitgedeeld. Vooral de technische staf, Karin, Linda, Afton en Chantal werden in het zonnetje gezet. Speciale aandacht ging uit naar Christien Legtenberg en Jolande Snippert, die alle uitwedstrijden mee zijn geweest en het team moreel hebben ondersteund.

Het was met recht een SUPER zondag en dat smaakt naar meer.

Warning: Undefined array key 0 in /customers/f/b/7/borhave.nl/httpd.www/wp-content/plugins/booster-extension/inc/frontend/author-box-shortcode.php on line 20
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %