Borhave - DSVD | Foto: Herman Zandhuis.
0 0
Read Time:54 Second
Foto: Herman Zandhuis

Aanstaande zaterdag 15 februari om 20.00 uur wordt de laatste wedstrijd van de reguliere competitie gespeeld. Borhave krijgt in Borne Quintus op bezoek. Dit belooft een enorm spannende wedstrijd te worden aangezien er nog 4 teams strijden om in de kampioenspoule te eindigen.

We verwachten daarom topdrukte in en om onze hal! Wij doen ons best om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen maar dat kan niet zonder een beetje hulp van jullie, de supporters.

Parkeren P4Parkeren:
De parkeerplaatsen bij sporthal t’ Wooldrik zijn beperkt. Daarom vragen we jullie om zoveel mogelijk op de fiets naar de hal te komen.

Kun je niet anders? Maak dan zoveel mogelijk gebruik van P2, P3 of P4. Zodat de mensen die slecht ter been zijn, op P1 kunnen parkeren. P4 is bereikbaar via kruising Azelosestraat / Twickelerblokweg.

Entree:
Om 19:15 gaat de hal open voor publiek. Voor 19:15 is het dus niet mogelijk om de hal te betreden. Ook vragen we jullie om zoveel mogelijk gepast geld mee te nemen. Dit voorkomt lange rijen bij de kaartverkoop.

Tot vanavond!


Warning: Undefined array key 0 in /customers/f/b/7/borhave.nl/httpd.www/wp-content/plugins/booster-extension/inc/frontend/author-box-shortcode.php on line 20
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %