0 0
Read Time:1 Minute, 12 Second

Zondag kwam, de wederom in degradatienood verkerende degradant uit de eredivisie, Fortissima uit Cothen op bezoek in Borne. Borhave kan zich via een goede plaats in de eindrangschikking nog plaatsen voor de nacompetitie. Met nog twee wedstrijden te gaan was er dus voor beide nog wat te verdienen.

Borhave startte vlot en kwam op voorsprong, Fortissimo wist dit weer op te vangen en bij 4-4 was de balans hersteld. In het vervolg van de eerste helft wist geen van de ploegen afstand te nemen, waardoor de 11-11 ruststand een terechte stand was.

Na de rust lieten de bornse dames zien dat ze niet voor niets hoog in de ranglijst staan.in hoog tempo en met een weer eens onhoudbaar spelende Tara Grashof wist het team afstand te nemen. Ook Chantal Berlauwt die na 18 jaar de laatste thuiswedstrijd in dames 1 speelde had haar aandeel met 3 doelpunten. Chantal was zoals zo vaak een toonbeeld van spelplezier en ze kon 5 minuten voor tijd met een publiekswissel afscheid nemen.

In het restant van de wedstrijd waren er scores voor debutante Pien Witteveen en ook van Maaike van der Nieuwboer, beiden spelend in de B-jeugd van Borhave. Spelers geheel uit de eigen kweek, waarvan ook de ouders actieve Borhave sporters zijn.

Onderstaand een foto van Chantal Berlauwt direct na haar publiekswissel.

Nadere gegevens over eventuele nacompetitiewedstrijden zijn op dit moment nog niet te gevenTraveler

Artikel is ingezonden door: Marcel Varenhorst

Warning: Undefined array key 0 in /customers/f/b/7/borhave.nl/httpd.www/wp-content/plugins/booster-extension/inc/frontend/author-box-shortcode.php on line 20
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %