OCON Sport, Laurens Hoveniers, Verzuimland, Van Heck Badkamers en PROFiCS Schoonmaakorganisatie zijn Top sponsoren en shirtsponsoren van Dames 1 van Borhave!

OCON Sport Top sponsor Borhave.
Handbalvereniging Borhave is blij dat OCON Sport zich voor de komende 3 jaar als top sponsor aan Borhave heeft verbonden. In de eredivisie zal de naam Ocon Sport met trots door onze speelsters worden gedragen, aldus voorzitter Arjan Mengerink.
OCON Sportmedische kliniek is gevestigd in Hengelo. Zij houden zich bezig met het behandelen van sportorthopedische aandoeningen, keuringen en sportmedisch onderzoek.
Ook Borhave zal gebruikmaken van de diensten van Ocon Sport.

Borhave is erg blij met het feit dat de Bornse ondernemingen Laurens Hoveniers, Van Heck badkamers, PROFiCS Schoonmaakorganisatie en het Borns/Oldenszaalse Verzuimland zich hebben verbonden aan Borhave als shirtsponsoren van ons ere-divisieteam; Dames 1. Hiermee wordt door Bornse ondernemingen een brede basis gelegd onder de sportieve ambities van Borhave

PROFiCS is een Twentse facilitair dienstverlener met als werkgebied Oost-Nederland.
Middels de eigen schoonmaakgroothandel, Schoonmaakmarkt, leveren zij alles op het gebied van schoonmaakmiddelen, -materialen en machines.
Hun doelgroepen zijn het midden- en kleinbedrijf, kantoren, onderwijsinstellingen, zorginstellingen, industrie, overheidsinstellingen, zwembaden, sport & recreatie, horeca en particulieren.

Laurens Hoveniers is een veelzijdig hoveniersbedrijf, opgericht in 1997. De activiteiten van dit groenbedrijf zijn divers en lopen uiteen van tuinaanleg in al zijn facetten, alsmede tuinonderhoud, specifiek snoeiwerk en zelfs sneeuwruimen en kerstverlichtingrealisatie. De enthousiaste medewerkers staan voor vakmanschap en hebben de tevredenheid van de klant hoog in het vaandel staan.

Van Heck Badkamers; Badkamers in landelijke, klassieke en de Engelse stijl. Dat is de collectie die u bij hen kunt vinden. Met meer dan 150 verschillende dealers en 3 eigen showrooms is Van Heck een van de grootste aanbieders van landelijke badkamers. Met een unieke eigen collectie hopen zij u iedere keer weer te verrassen met alles wat mogelijk is. Bij Van Heck vindt u een groot scala aan badkamermeubelenbadkamerkranenbadentoiletten en wastafels.

Verzuimland helpt organisaties met verzuimbegeleiding en re-integratie. Verwacht van hen geen standaard aanpak. Elke medewerker is immers anders en verdient een eigen benadering. Zij herkennen de verschillende gedragsstijlen bij werknemers en leidinggevenden en mede daardoor zijn ze in staat om snel en adequaat te interveniëren.