0 0
Read Time:2 Minute, 5 Second

Veerkrachtig Borhave stuurt nummer 4 Venlo met lege handen naar huis.
Met Cabootergroep Venlo trof Borhave vandaag de nummer vier van de eredivisie. De thuisploeg had iets recht te zetten na de volledig mislukte tweede helft in Venlo. En Venlo wil zich natuurlijk verzekeren van een plaats in de kampioenspoule. Ingrediënten voor een duel op het scherpst van de snede.

Eerste punt voor de thuisploeg
Borhave startte mooi met de eerste treffer, maar zag de gasten counteren met 5 treffers 1-5 na 9 minuten.
Toen werden de Bornse speelsters wakker. Er ontspon zich een mooi duel waarbij de gasten steeds de regie voerden. De marge bleef 3-4 doelpunten Bij rust was de stand (onnodig) 10-14, want in de laatste minuut verzuimde de thuisploeg te scoren, de gasten deden dit in de slotseconde beter.

Cynthia Snippert – Keepster

Borhave op scherp
In de tweede helft kwam een ander Borhave op het veld. Gefocust op het voorkomen van een herhaling van het drama in Venlo.. De strijdbare instelling had effect want binnen 5 minuten was de stand weer gelijk, 14-14. Vervolgens wist Venlo opnieuw voorsprong te nemen, 14-15 maar hierna nam de geel-blauwe formatie de regie over. De ploeg liep weg naar 19-16. Daarmee was de tegenstander nog niet verslagen. Ze kwamen met 19-20 wederom op voorsprong. Het werd een strijd waarbij beide ploegen kansen kregen. Zes keer verscheen er in de tweede helft een gelijke stand op het scorebord, de laatste keer bij 23-23 met nog 6 minuten te spelen. Na een time-out van Borhave, en een paar geweldige reddingen van keepster Cynthia Snippert die het uitstekende werk van de verdediging wist te verzilveren, nam de thuisploeg definitief afstand. In de slotseconde scoorde het team de 27-24. Een overwinning waar weinig op af was te dingen. Het resultaat van focus en kwaliteit. Borhave heeft zich voorgenomen een blijvertje in de eredivisie te worden. Plaats 6 lijkt niet meer reëel maar plek 7 is realiseerbaar, en plaats 8 lijkt het minimum. Met nog drie wedstrijden in de reguliere competitie te gaan, en wedstrijden tegen de nummers 7, 6 en 10 in het verschiet.

Volgende week de verre uitwedstrijd tegen het West-Friese SEW de nummer 7

Volgende thuiswedstrijd: zondag 12 februari, tegenstander is dan Vlug en Lenig uit Geleen. Borhave verloor in Geleen met slechts 1 doelpunt verschil. De wedstrijd start om 13.00 uur in sporthal ’t Wooldrik in Borne.

Warning: Undefined array key 0 in /customers/f/b/7/borhave.nl/httpd.www/wp-content/plugins/booster-extension/inc/frontend/author-box-shortcode.php on line 20
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %