0 0
Read Time:38 Second

Afgelopen zondag moesten voor de wedstrijd van dames 1 de jongens spelen. Kan me nog herinneren dat Chantal Berlauwt  bezig was om destijds  lijn in te krijgen. Ook de andere trainers en coach en de begeleiding hebben niet stil gezeten. Ik zag de jongens  als ’n team knokken tot de laatste seconde. Ze pepten elkaar op en werkten goed samen.

Zondag zag ik  ’n team wat bewijst als je er tijd insteekt ’n heel eind kunt komen. Ze zijn er nog niet maar ze zijn op de goede weg! Jongens zijn vanaf nu kanjers! Ik vond ze heel goed spelen, naar mijn idee de beste wedstrijd ooit tot nu toe!

Kanjers, ik ben trots op jullie en natuurlijk ook op jullie  trainers en begeleiding!

Ga zo door!!

Louis Degen

Warning: Undefined array key 0 in /customers/f/b/7/borhave.nl/httpd.www/wp-content/plugins/booster-extension/inc/frontend/author-box-shortcode.php on line 20
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %