0 0
Read Time:1 Minute, 10 Second

Koploper maakt geen fout bij VELO

Het ongeslagen damesteam van Borhave ging gisteren op bezoek bij Velo uit Wateringen, de ploeg die dit seizoen nog geen wedstrijd heeft weten te winnen. Voor Borhave een wedstrijd waar winnen een verplichting is, maar dat moet wel gedaan worden. Onderschatting loert maar is geen optie.

Na het beginsignaal wist Velo bij 1-0 op voorsprong te komen, maar dat was het dan ook. Gedreven namen de Bornse dames het heft in handen en liepen weg van de tegenstander, na 10 minuten was het 2-5. Borhave zette nog een tandje bij en in de volgende 10 minuten liep het team weg naar 4-12, een geruststellende voorsprong. In de laatste fase van de eerste helft bleef Borhave doordrukken waardoor bij rust de buit binnen was op een 7-18 stand.

In de tweede helft was de spanning eraf, de verdediging opereerde iets minder gedreven waardoor Velo meer tot scoren kwam. De handbalsters van Borhave bleven echter doorgaan met scoren. Iedereen kreeg weer speeltijd en de wedstrijd kabbelde naar zijn einde. Bij het laatste fluitsignaal van de uitstekend leidende scheidsrechters gaf het scorebord een 22-35 stand weer.

De volgende thuiswedstrijd van de Borhave Dames is zondag 22 november om 13.00 uur in sporthal ’t Wooldrik in Borne BEVO uit in Panningen. En een week later de echte topper tegen Quintus, wederom om 13.00 uur in Borne

Warning: Undefined array key 0 in /customers/f/b/7/borhave.nl/httpd.www/wp-content/plugins/booster-extension/inc/frontend/author-box-shortcode.php on line 20
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %