OCON, Sportmedische kliniek
0 0
Read Time:48 Second

PAPIMG_20160713_192352 [199454]Een sportieve voorzitter?!
Voorzitter Arjan Mengerink testte woensdagavond de sportfaciliteiten van OCON Sport. Arjan wou graag zelf ervaren wat de toegevoegde waarde van OCON Sport is. De bedoeling is dat komend seizoen alle selectie speelsters een sporttest gaan doen bij OCON Sport te Hengelo, daarvoor had Arjan 2 speelster van dames 1 en 2 jeugdspelers uitgenodigd om deze test ook af te nemen. Arjan was zelf enorm positief over de sporttest: “De test heeft bij een aantal getesten preventieve tips opgeleverd en voor mijzelf heeft het een verwijzing naar de huisarts opgeleverd”

Deelnemers
Ook de overige deelnemers waren enthousiast over de test. Onze hoofdtrainer/bewegingswetenschapper Rik Philips was aanwezig bij de test om met zijn professionele blik hiernaar te kijken. De test is in samenwerking met onze hoofdtrainer speciaal voor handballers samengesteld!

Arjan Mengerink bedankt de 4 spelers die hebben geholpen met het testen van OCON Sport en wil graag OCON Sport bedanken voor de mogelijkheid om deze test te mogen testen.

Warning: Undefined array key 0 in /customers/f/b/7/borhave.nl/httpd.www/wp-content/plugins/booster-extension/inc/frontend/author-box-shortcode.php on line 20
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %