0 0
Read Time:53 Second

Vind jij het leuk om je spreekbeurt over handbal te houden? Dan hebben we goed nieuws! Met het handbal-spreekbeurtpakket kun je een leuke spreekbeurt houden voor je klasgenootjes.  In dat pakket zit een mooie poster met een handbalveld en een actiefoto van een speler of speelster
uit het nationaal team! Ook krijg je stickers voor alle klasgenootjes, een spelregelflyer, een  sleutelhanger en een aantal uitnodigingskaartjes om de kinderen uit je klas een keertje te laten meetrainen bij onze club.

Lijkt je dit leuk?? Vraag dan nu je spreekbeurtpakket aan op www.handbal.nl/jeugd/spreekbeurtpakket/ en zorg ervoor dat je alles over handbal kunt vertellen! Op de website vind je ook een leuke PowerPoint presentatie die je misschien nog extra kan inzetten en nog meer informatie zoals de geschiedenis van handbal, filmpjes en nog heel veel meer om het nóg leuker te maken… Succes!

En… vraag je een spreekbeurtpakket aan voor 20 oktober, dan maak je kans op kaarten voor jou en je hele team voor de wedstrijd Nederland-Noorwegen op 2 november in Almere.

Warning: Undefined array key 0 in /customers/f/b/7/borhave.nl/httpd.www/wp-content/plugins/booster-extension/inc/frontend/author-box-shortcode.php on line 20
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %