0 0
Read Time:1 Minute, 12 Second

Borhave een actie opgezet om geld in te zamelen voor de vereniging. We hebben gekozen om een paasactie te houden en deze jaarlijks terug te laten komen.

Een aantal weken voor Pasen willen we graag met alle leden van de vereniging langs de deuren in Borne om zakjes gemengde paaseitjes te verkopen. Elk team gaat met begeleiding en trainers naar een aangewezen wijk in Borne en ze gaan proberen daar zo veel mogelijk producten te verkopen.

Omdat we de actie jaarlijks terug willen laten komen, proberen we de naamsbekendheid van de vereniging te vergroten en het aantal producten per jaar op te schroeven, zodat er elk jaar meer geld voor de vereniging over blijft. Dit is ook de reden waarom we hebben gekozen voor een huis aan huis actie in plaats van een verkooplijst die leden mee krijgen om bij vrienden en familie te verkopen of dat er van leden wordt verwacht een minimaal aantal producten te verkopen.

Er wordt van iedereen binnen de vereniging een helpende hand verwacht. Dit betekent dan ook dat ieder team een wijk toebedeeld krijgt om de paaseieren te verkopen.

De actie vind plaats op vrijdag 13 maart 2015. Voor de F1 t/m C1 van 15:00 tot 17:00 uur (training komt te vervallen). Voor de B, A en alle senioren teams van 18:00 tot 20:00 uur.

De leden zullen via middels e-mail de verdere instructies ontvangen via de verenigings-email.

Warning: Undefined array key 0 in /customers/f/b/7/borhave.nl/httpd.www/wp-content/plugins/booster-extension/inc/frontend/author-box-shortcode.php on line 20
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %