0 0
Read Time:1 Minute, 9 Second
Borhave C1 jongens (seizoen 2013-2014)
Borhave C1 jongens (seizoen 2013-2014)

Al weer de tweede wedstrijd in de jongenscompetitie.Dit jaar moeten we het wat verder in de regio zoeken daar we uitsluitend nog tegen jongens handballen. Een uitdaging dat bleek ook deze wedstrijd.

Maar om bij het begin te beginnen. Vandaag speelden we thuis. Eerst warmlopen met opzwepende muziek van Leon. Even ingooien zodat de keeper ook warm is en toen kon de strijd beginnen. Onder leiding van de scheidsrechter Freddy Legtenberg.

In de eerste minuut was het al 0-1. Maar de jongens lieten zich niet uit het veld slaan. Alles werd in de strijd gegooid. Dat leverde zowel voor ons als voor de tegenpartij een gele kaart op maar ook 2 penalty’s voor Borhave. In de laatste seconden voor de rust ging ook onze keeper mee het veld in om nog een punt te scoren. Maar helaas. De ruststand 5-17.

Vol goede moed gingen de jongens weer verder. Ondanks hun snelheid, een paar prachtige breakouts en goede reddingen van onze keeper mocht het niet baten en was de definitieve eindstand: 11-32.

Het zal geen gemakkelijk jaar worden voor onze jongens en hun coaches, André en Carolien. Ze kunnen alle support gebruiken.
We zien jullie graag als toeschouwers bij de thuiswedstrijden.

(Ingestuurd door André ter Braak, geschreven door Natasja Kroese)

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %