Zaaldiensten 2020-2021

Kijk in onderstaande informatie wanneer je zaaldienst is dit seizoen (Tip: druk de toetsencombinatie CTRL+F of Apple: CMD+F) in en type je voornaam in het zoekvenster, dan vind je jezelf het snelst terug). Het kan voorkomen dat je dit seizoen 2x achter de wedstrijdtafel ingedeeld bent.

Houd verder rekening mee dat:

 • Zonder elkaars hulp we geen vereniging kunnen zijn en we hier allemaal ons steentje moeten bijdragen
 • Zaaldiensten worden gedaan door te jeugdteams C1, B2, JB1, B1M, A1 en alle seniorenteams.
 • We hebben zaaldiensten in Hal-1 en Hal-2
 • We publiceren de zaaldienst op de website – noteer direct thuis op je kalender / agenda wanneer je dienst hebt!
 • Als je ziet dat je een keer ingedeeld bent terwijl je niet kunt, dan regel je zelf een vervanger (deze moet lid zijn van het NHV) en koppel je dit terug aan Miep Blenke en de webmaster zodat Sportlink en de website er ook op aangepast worden.
 • Onze spelleiders zijn vrijgesteld van zaaldiensten.
 • Zaaldienst moet goed uitgevoerd worden:
  • UITLEG: Indien je de klokbediening nog nooit gedaan hebt kun je Miep Blenke of Fons LR om uitleg vragen, ze doen het aansluiten en bedienen graag aan je voor. Indien je uitleg wilt hebben vraag dat op tijd aan, niet pas op de zondag dat je dienst begint!!
  • Ga NIET met je telefoon spelen terwijl je zaaldienst hebt, houdt de aandacht bij de wedstrijd (niets vervelender als je een zaaldienst hebt die niet op let) dat wil niemand in z’n eigen wedstrijden hebben dus wees ook alert voor een ander !

Als je niet op een van de data:s kunt kun je zelf voor een vervanger/ster zorgen. Deze moet wel lid zijn van het NHV. Heb je een vervangen gevonden? Dan is het belangrijk dat je dit doorgeeft aan Miep Blenke. Zodat zij deze verandering in Sportlink kan wijzigen.

Als je als eerste opstart zorg dan dat je op tijd bent, zodat de eerste wedstrijden op tijd beginnen.Dit seizoen is het moeilijk om de zaaldiensten rond te krijgen.

Verschillende teams handballen in Landelijke Klassen. Hierdoor moet ik helaas meer Heren/Dames Senioren in zetten om alles rond te krijgen.

Ik hoop dat jullie hier begrip voor hebben.

Dan spelen er nog enkele teams anderhalve competitie en de vereniging is nog steeds groeiende. Vanzelfsprekend spelen er dan ook meer teams in de competitie.

Bij deze wil ik jullie namens de vereniging alvast bedanken voor jullie inzet.

Met vriendelijke Handbalgroet

Miep Blenke

Tel:074-2662061

Mail: secretaris@borhave.nl