0 0
Read Time:1 Minute, 16 Second
2013-2014 welp 05 Robin
Robin Siemerink, zondag 3 november Welp van de week!

Zondag 3 november staat de derby tegen Bentelo op het programma! Om 14:00 uur  zullen we spelen tegen het nieuwe team van onze oud-speelster van Dames 1: Daisy Messchaert, ze vertrok na goed 2 seizoenen in april van dit jaar naar het Bentelose team waar haar 2 jaar oudere zus Muriel ook reeds voor uitkomt. Borhave (10 uit 8) 2 punten voorsprong op Bentelo (8 uit 8), dus het beloofd op voorhand een spannende partij te worden!

Uiteraard hebben we bij deze wedstrijd weer een nieuwe Welp van de week: Robin Siemerink uit onze F1. Robin is 9 jaar oud, leerlinge op basisschool De Flora en zit sinds 3 maanden op handbal.

Op de training vind ze de spelletjes het allerleukst, ze heeft al een mooi sprongschot en mag graag vanuit de linkerhoek spelen.

Haar grootste fan die altijd komt kijken is haar moeder, maar ook haar vader en grote zus komen haar veel aanmoedigen.

Haar favoriete TV programma? Spangas en Puberruil en ze houdt van spannende films. Ze houdt erg veel van dieren, maar of ze daar later ook mee gaar werken, dat weet ze nog niet.

Ze houdt van Italiaans eten: Pizza en Lasagne staan hoog op haar lekkernijlijst, samen met de Hollandse frietjes.

Robin we hopen dat je het zondag naar je zin hebt bij Dames 1, geniet er lekker van en we wensen jou en Dames 1 veel succes toe!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %