0 0
Read Time:59 Second

Zondagmorgen 20 september organiseert het NHV in samenwerking met Borhave een clinic (nieuwe) spelvisie bij de E-jeugd. De clinic duurt van 09:45 uur tot 12:00 uur.

De workshop/clinic ‘Spelvisie E-jeugd’ bestaat uit drie onderdelen. Eerst is er tijd voor wat theorie: er wordt uitleg gegeven over de nieuwe speelwijze door middel van een presentatie met filmpje. Daarna volgt de praktijk: bezoekers kunnen een training voor E-jeugd met verschillende, passende spelvormen bekijken en daarna wordt er nog een wedstrijdje gespeeld, mét begeleiding, volgens de nieuwe spelvisie.

De workshop is bedoeld voor trainers, coaches en spelleiders, maar ook ouders van kinderen in de E-jeugd leeftijd zijn van harte welkom. Deelname is gratis!

De belangrijkste verschillen in de nieuwe speelwijze ten opzichte van de oude zijn dat er 5 veldspelers en 1 keeper in het veld staan, er wordt verdedigd met als doel om de bal te veroveren en de nadruk ligt niet zozeer op het winnen van wedstrijden, maar op lekker bewegen én samen plezier hebben!

Indien je deze clinic wilt bijwonen, stuur dan even een e-mail naar onze coördinator van deze clinic, Natasja Kok: n.kok (at) home.nl

 

 

Warning: Undefined array key 0 in /customers/f/b/7/borhave.nl/httpd.www/wp-content/plugins/booster-extension/inc/frontend/author-box-shortcode.php on line 20
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %